Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g50g46kcal0.5g11g0.5g0.5g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g5.4g1.6kcal0g0.6g0g0.2g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g43g126kcal2.8g4.7g10.8g0.1g
Liivatelehti, gelatiini1.5g5.3kcal1.3g0g0g0g
Valkuainen (100g)5.4g2.3kcal0.5g0.1g0g0g
Sokeri18g75kcal0g18.4g0g0g
Keksi, kaurakeksi 27g122kcal1.7g16.3g5.4g0.9g
Voi 5.4g39kcal0.1g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g835kcal13.8g102.2g42.2g3.4g
Valittu annoskoko156g417kcal6.9g51.1g21.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g209kcal3.5g25.6g10.6g0.9g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.7g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891