Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 27g92kcal2.7g18.7g0.3g0.9g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)33g11kcal1g1.5g0g0g
Sokeri 21g85kcal0g20.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.6kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kultarypsi12g68kcal0.1g0.1g7.4g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 49g18kcal0.1g3.5g0g1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g603kcal10.2g96.8g17.4g3.8g
Valittu annoskoko156g302kcal5.1g48.4g8.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g151kcal2.6g24.2g4.4g1g
Arvot/100g100g193kcal3.3g31g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305468