Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto52g157kcal11.5g0g12.6g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Parsakaali pakaste Rainbow63g13kcal1.9g1.3g0g1.6g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g7g11kcal0.1g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g393kcal27.6g6.2g28.8g4.4g
Valittu annoskoko156g197kcal13.8g3.1g14.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g98kcal6.9g1.6g7.2g1.1g
Arvot/100g100g126kcal8.8g2g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235