Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 62g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)12g11kcal0.1g0.4g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Aurajuusto12g42kcal2.5g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g148kcal8g4.6g10.2g3g
Valittu annoskoko156g74kcal4g2.3g5.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g37kcal2g1.2g2.6g0.8g
Arvot/100g100g47kcal2.6g1.5g3.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251