Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 36g6.3kcal0.7g0.1g0.2g0.7g
Atria broilerin fileesuikale naturell27g30kcal6.2g0g0.6g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g18g29kcal0.4g0.7g2.7g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g41g13kcal1g2.1g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g228kcal17.2g9g13.4g4.6g
Valittu annoskoko156g114kcal8.6g4.5g6.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g57kcal4.3g2.3g3.4g1.2g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901