Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.2g19kcal0.5g3.4g0.1g0.9g
Kaurahiutale 4.5g17kcal0.7g2.6g0.3g0.5g
Auringonkukansiemen 17g100kcal3.9g2.1g8.4g1g
Siirappi 3.4g10kcal0g2.5g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g163kcal4.9g33.3g0.6g1.7g
Kuivahiiva, annos 11g1.2g4.5kcal0.6g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g662kcal21.2g88.8g22.8g8.2g
Valittu annoskoko156g331kcal10.6g44.4g11.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna78g166kcal5.3g22.2g5.7g2.1g
Arvot/100g100g212kcal6.8g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453