Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis101g113kcal22.1g0g3g0g
Porkkanaraaste 200g21g5.7kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)4.2g16kcal0.6g3g0.1g0.2g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Hirvenjauheliha oma saalis16g18kcal3.4g0g0.5g0g
Porkkanaraaste 200g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g338kcal53g11g9.6g1.8g
Valittu annoskoko156g169kcal26.5g5.5g4.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g85kcal13.3g2.8g2.4g0.5g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852