Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 107g152kcal13.3g0.3g10.9g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g40g133kcal9.1g0g10.7g0g
Voi 10g74kcal0.1g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g716kcal45g0.6g59.6g0g
Valittu annoskoko156g358kcal22.5g0.3g29.8g0g
Annoskoko puolitettuna78g179kcal11.3g0.2g14.9g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308521