Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 15g2.4kcal0.1g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g22g7.6kcal0.3g1.5g0g0.3g
Tonnikala vedessä, rainbow31g31kcal6.1g0.2g0.6g0g
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 7.6g24kcal0.6g4.4g0.2g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15015g60kcal4.4g0.2g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g772kcal29.8g55.6g46.6g5.6g
Valittu annoskoko156g386kcal14.9g27.8g23.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g193kcal7.5g13.9g11.7g1.4g
Arvot/100g100g247kcal9.5g17.8g14.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094