Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%78g132kcal15.5g0g7.8g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)13g25kcal0.5g4.4g0.4g0g
Korppujauho 4.9g18kcal0.5g3.6g0g0.3g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g39g52kcal1.2g1.5g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Puolukka 12g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g494kcal38.2g20.6g28.2g1.2g
Valittu annoskoko156g247kcal19.1g10.3g14.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g124kcal9.6g5.2g7.1g0.3g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667