Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)79g100kcal14.9g2.7g3.2g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g25g69kcal4.4g0.1g5.7g0g
Sipuli 26g8kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kuohukerma (Ingman)22g75kcal0.5g0.7g7.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g502kcal40.2g9.6g33.4g0.8g
Valittu annoskoko156g251kcal20.1g4.8g16.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g126kcal10.1g2.4g8.4g0.2g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895