Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 36g28kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Porkkana 18g5.9kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli 7.2g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)22g28kcal3.9g0.5g1.3g0g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.5g1.8kcal0g0.1g0.2g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g7.2g12kcal0.6g0.4g0.9g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g7.2g12kcal0.3g0.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g181kcal11.4g17g7.2g2.4g
Valittu annoskoko156g91kcal5.7g8.5g3.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g45kcal2.9g4.3g1.8g0.6g
Arvot/100g100g58kcal3.7g5.4g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964