Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 72g20kcal0.9g2.9g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g45g58kcal9.4g0g1.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g9g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g181kcal21.6g10.2g3.8g4.2g
Valittu annoskoko156g90kcal10.8g5.1g1.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g45kcal5.4g2.6g1g1.1g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.3g1.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589