Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g112g161kcal24.6g0g6.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.7kcal0.1g0.4g0g0.3g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g20g24kcal0.5g1g2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g20g22kcal0.5g0.8g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g463kcal51.4g4.4g26.2g0.6g
Valittu annoskoko156g232kcal25.7g2.2g13.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g116kcal12.9g1.1g6.6g0.2g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691