Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 49g12kcal0.7g0.9g0.2g1.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 49g62kcal10.1g0g2.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g8.7kcal0g0g1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g44g15kcal0.7g3g0g0.6g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g15g57kcal4.2g0.2g4.4g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g310kcal31.4g8.2g16g3.6g
Valittu annoskoko156g155kcal15.7g4.1g8g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g78kcal7.9g2.1g4g0.9g
Arvot/100g100g99kcal10.1g2.6g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374