Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g2.9g10kcal0.6g0g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Kaali, valkokaali58g12kcal0.7g2g0.1g1.2g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto15g41kcal2.8g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 47g103kcal8.2g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g388kcal25g7.6g28.2g3.8g
Valittu annoskoko156g194kcal12.5g3.8g14.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g97kcal6.3g1.9g7.1g1g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158