Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.6g34kcal0g0g3.7g0g
Valkokaali keräkaali 77g21kcal0.9g3.1g0.2g1.6g
Jauheliha, sika-nauta 62g136kcal10.8g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.6g4.4kcal0.1g0.8g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g397kcal23.8g8.8g28.8g3.4g
Valittu annoskoko156g199kcal11.9g4.4g14.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g99kcal6g2.2g7.2g0.9g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.8g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326