Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 20g7.2kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Lanttu 5.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 2.2g6.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka3.1g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Seiti pakaste 31g24kcal5.4g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 72g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g121kcal14g4.8g4.4g1.6g
Valittu annoskoko156g61kcal7g2.4g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g30kcal3.5g1.2g1.1g0.4g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.5g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160