Helpot jauhemaksapihvit

Raasta raa'at perunat.

Sekoita keskenään perunaraaste, maksa, silputtu sipuli, ruisjauhot, kananmunat, suola ja siirappi.

Mausta maun mukaan meiramilla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan maksa57g76kcal10.5g3.3g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g57g34kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho, 1 dl14g46kcal1.6g9.1g0.3g2g
Siirappi 2.9g8.6kcal0g2.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g377kcal30.2g44.6g8.4g5.2g
Valittu annoskoko156g189kcal15.1g22.3g4.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g94kcal7.6g11.2g2.1g1.3g
Arvot/100g100g121kcal9.7g14.3g2.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315287