Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g50g20kcal0.2g6g0.1g0g
Juuressose Pirkka 500g50g20kcal0.3g4.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.5g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g133kcal2.8g21g5.4g0g
Valittu annoskoko156g67kcal1.4g10.5g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal0.7g5.3g1.4g0g
Arvot/100g100g43kcal0.9g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315522