Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 46g52kcal9.8g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha porsaan 12%23g49kcal4.2g0g2.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 17g48kcal0.3g0.5g4.9g0g
Tomaattimurska, 1 prk23g6.2kcal0.1g1.2g0g0.3g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä5.8g18kcal0.6g0g1.6g0g
Juusto, mozzarella 5.8g15kcal1.1g0g1.2g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper23g81kcal2.8g16.4g0.3g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g1.7g11kcal0g0.1g1.2g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g587kcal38.2g37.4g29.2g0.8g
Valittu annoskoko156g294kcal19.1g18.7g14.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g147kcal9.6g9.4g7.3g0.2g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315662