Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali82g17kcal1g2.8g0.2g1.7g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 22g50kcal4.2g0g3.7g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g5.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 8.2g23kcal0.2g0.2g2.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.2g6.7kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g196kcal11.4g9.6g12.6g3.6g
Valittu annoskoko156g98kcal5.7g4.8g6.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g49kcal2.9g2.4g3.2g0.9g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051