Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 107g153kcal13.4g0.3g11g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)15g56kcal4.2g0g4.2g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä4.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g488kcal35.2g0.6g38.2g0g
Valittu annoskoko156g244kcal17.6g0.3g19.1g0g
Annoskoko puolitettuna78g122kcal8.8g0.2g9.6g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316134