Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g89g36kcal0.4g10.7g0.2g0g
Kaurahiutale 7.1g27kcal1g4.1g0.5g0.7g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton5.4g39kcal0g0g4.3g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)23g81kcal2.8g16g0.4g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.2g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g573kcal14.6g104g11.6g6g
Valittu annoskoko156g286kcal7.3g52g5.8g3g
Annoskoko puolitettuna78g143kcal3.7g26g2.9g1.5g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844