Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus34g116kcal7.8g18.1g1.3g2g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jalopeno, Rainbow 100g1.1g0.6kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g25g8.6kcal0.2g1.7g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.1g3kcal0.2g0.5g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)14g22kcal0.4g0.4g2g0g
Tonnikala vedessä 17g18kcal3.9g0g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g11g29kcal3.3g0.2g1.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g405kcal32g43.2g11.2g5.2g
Valittu annoskoko156g202kcal16g21.6g5.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g101kcal8g10.8g2.8g1.3g
Arvot/100g100g129kcal10.2g13.8g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644