Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g15g8.9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Porkkana 12g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)24g7.2kcal0.2g1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 12g26kcal2.1g0g2g0g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g95kcal5.2g7.6g4.2g1g
Valittu annoskoko156g47kcal2.6g3.8g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g24kcal1.3g1.9g1.1g0.3g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954