Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 24g8kcal0.2g1.4g0g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.6g0.3g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu25g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Sokeri 23g95kcal0g23.3g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.7kcal0.1g1.5g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 10g85kcal0g0g9.6g0g
Kardemumma, annos 2g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 24g73kcal4.5g0.6g5.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 6.1g43kcal0g0g4.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g44kcal0g11g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl4g23kcal0.8g0.2g2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g997kcal21.8g113.6g50g4.2g
Valittu annoskoko156g499kcal10.9g56.8g25g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g249kcal5.5g28.4g12.5g1.1g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424