Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 26g31kcal5.5g0g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.6g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g17g4.3kcal0.7g0.7g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)12g42kcal1.9g7.7g0.3g0.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g30kcal2g0g2.4g0g
Ranskankerma Valio13g36kcal0.3g0.4g3.6g0g
Voi 0.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g305kcal21g18.6g16g1.8g
Valittu annoskoko156g152kcal10.5g9.3g8g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g76kcal5.3g4.7g4g0.5g
Arvot/100g100g97kcal6.7g5.9g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318597