Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 42g19kcal0.2g3.5g0.1g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g32g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Vesi74g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g3g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit5.3g6.9kcal0.2g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g98kcal2g15.8g2.2g4g
Valittu annoskoko156g49kcal1g7.9g1.1g2g
Annoskoko puolitettuna78g24kcal0.5g4g0.6g1g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5.1g0.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643