Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 47g189kcal0g46.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton44g9kcal0.1g0.7g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g22g96kcal0.8g0.6g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g589kcal1.8g95.8g20.2g0g
Valittu annoskoko156g295kcal0.9g47.9g10.1g0g
Annoskoko puolitettuna78g147kcal0.5g24g5.1g0g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113