Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman20g35kcal2.5g0g2g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g5.1g18kcal0.7g3.5g0.1g0.2g
Ruskeita papuja, Rainbow14g12kcal0.7g1.9g0.1g2.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g26g6.4kcal0.3g1.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.6g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.6g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi77g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g184kcal8.8g15.4g8g6.6g
Valittu annoskoko156g92kcal4.4g7.7g4g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g46kcal2.2g3.9g2g1.7g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933