Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g23g32kcal6.8g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.9g2.5kcal0.1g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g16g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g6.4g7.7kcal0.2g0.3g0.6g0g
Vihreä papu 13g4.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g170kcal16.8g12g5.6g2.2g
Valittu annoskoko156g85kcal8.4g6g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g43kcal4.2g3g1.4g0.6g
Arvot/100g100g55kcal5.4g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939