Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 77g23kcal0.4g4.1g0.2g1.5g
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Pekoni, paistettu 16g84kcal2.7g0g8.3g0g
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g270kcal7g10g22.2g3.8g
Valittu annoskoko156g135kcal3.5g5g11.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal1.8g2.5g5.6g1g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.2g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708