Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g33g20kcal3.3g1.4g0.1g0g
Sokeri 56g227kcal0g55.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g88kcal2.6g18g0.3g0.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.7g18kcal0.9g0.5g1g1.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g918kcal20.8g154.8g22g4.6g
Valittu annoskoko156g459kcal10.4g77.4g11g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g230kcal5.2g38.7g5.5g1.2g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.6g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920