Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 64g48kcal1.2g9.8g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paistijauheliha 10%25g43kcal5.1g0g2.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.9kcal0.1g0.3g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g199kcal13.2g21.6g5.8g1.8g
Valittu annoskoko156g100kcal6.6g10.8g2.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal3.3g5.4g1.5g0.5g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073