Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Linssi, punainen, Go Green25g80kcal5.9g12g0.2g2.9g
Vesi102g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g2.3g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.9kcal0.1g1.3g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g228kcal12.8g29.2g5.2g6.6g
Valittu annoskoko156g114kcal6.4g14.6g2.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna78g57kcal3.2g7.3g1.3g1.7g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442