Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g17g38kcal1.8g2.8g2.7g0g
Vesi91g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g24g14kcal0.4g3.1g0g0.2g
Lanttu 6.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2g5.6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valio voi1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g148kcal5.8g14.4g8.4g1.2g
Valittu annoskoko156g74kcal2.9g7.2g4.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g37kcal1.5g3.6g2.1g0.3g
Arvot/100g100g47kcal1.9g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484