Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 109g31kcal1.1g5g0.3g2g
Vehnälese 1.6g3.7kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g179kcal5.8g11.8g10.8g5.2g
Valittu annoskoko156g90kcal2.9g5.9g5.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g45kcal1.5g3g2.7g1.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060