Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g2g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g35g21kcal0.5g4.6g0g0.3g
Keittojuures, Pirkka14g3.5kcal0.1g0.6g0g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g21g19kcal4g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.9g4kcal0.2g0.9g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g13g8.3kcal1.9g0g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g122kcal13.8g13.8g0.6g0.8g
Valittu annoskoko156g61kcal6.9g6.9g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal3.5g3.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.4g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514