Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)61g40kcal7.3g2.4g0.2g0g
Kananmuna kuoreton49g69kcal5.8g0g4.8g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%22g55kcal3.1g2.4g1.2g10.7g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit22g87kcal8.7g3.5g4.4g3.3g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Ruokasuola jodioitu 1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g507kcal50g17.6g21.2g29g
Valittu annoskoko156g253kcal25g8.8g10.6g14.5g
Annoskoko puolitettuna78g127kcal12.5g4.4g5.3g7.3g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188