Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet39g44kcal9g0g0.8g0g
Porkkana 29g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Maissi jyvät 22g31kcal0.6g5.5g0.5g0.8g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)51g20kcal0.9g4.2g0.1g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa2.6g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g251kcal22.4g24.2g6.4g3.4g
Valittu annoskoko156g126kcal11.2g12.1g3.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g63kcal5.6g6.1g1.6g0.9g
Arvot/100g100g81kcal7.2g7.7g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813