BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)127g242kcal19.1g1g17.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Soijakastike 8.9g5.4kcal0.5g0.8g0g0g
Hunaja 5.1g17kcal0g4.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g554kcal40.4g17.2g35.8g0.2g
Valittu annoskoko156g277kcal20.2g8.6g17.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g139kcal10.1g4.3g9g0.1g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.5g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811