Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g15g67kcal1.2g10.2g2.4g0.5g
Suolapähkinä, taffel3.7g24kcal1g0.5g2g0.3g
Suklaa tumma 7.5g39kcal0.3g4g2.3g0.4g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 37g62kcal2.8g1.5g4.9g1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g13g17kcal1.7g0g1.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 4.5g13kcal0.7g0g1.1g0g
Sokeri 15g61kcal0g14.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g19g108kcal5.5g2.2g8.6g1.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen7.5g41kcal0.8g3.7g2.5g0.1g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g2.2g8.8kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g971kcal29.8g81.2g57.8g7.8g
Valittu annoskoko156g486kcal14.9g40.6g28.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna78g243kcal7.5g20.3g14.5g2g
Arvot/100g100g311kcal9.5g26g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882