Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale58g75kcal10.4g1.3g3.5g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras31g99kcal4.3g17.9g1g2.5g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 16g43kcal4.4g0g2.8g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)48g29kcal0.5g2.2g1.9g0.3g
Sinappi 2.9g3.8kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g499kcal39.4g43.6g18.8g5.6g
Valittu annoskoko156g249kcal19.7g21.8g9.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g125kcal9.9g10.9g4.7g1.4g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789