Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g133g47kcal1.3g9.1g0.7g1.9g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g10g30kcal1.9g0g2.5g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g2.9g6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow2.5g6.3kcal0g0.2g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g197kcal6.8g19.4g10.4g4g
Valittu annoskoko156g98kcal3.4g9.7g5.2g2g
Annoskoko puolitettuna78g49kcal1.7g4.9g2.6g1g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094