Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 88g172kcal16.4g0g11.9g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)26g48kcal5g0g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.9g5.9kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Tomaattimurska 18g5.2kcal0.1g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g516kcal48g2.6g34.4g0.8g
Valittu annoskoko156g258kcal24g1.3g17.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g129kcal12g0.7g8.6g0.2g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164