Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g100g140kcal15g3g9.1g0.1g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g31g44kcal0.9g0.6g4.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g25g40kcal0.8g1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g448kcal33.4g9.2g34g0.2g
Valittu annoskoko156g224kcal16.7g4.6g17g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g112kcal8.4g2.3g8.5g0.1g
Arvot/100g100g143kcal10.7g2.9g10.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070