Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 17g11kcal0.1g2g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 19g15kcal0.4g3g0g0.2g
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Juuriselleri 8.5g2.7kcal0.1g0.4g0g0.3g
Sipuli 7.2g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 64g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g8.5g22kcal0.3g0.4g2.3g0g
Piparjuuri, annos 10g11g3.9kcal0.5g1.2g0g0.8g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g11g13kcal0.2g0.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g145kcal3.6g16.8g7g5g
Valittu annoskoko156g73kcal1.8g8.4g3.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g36kcal0.9g4.2g1.8g1.3g
Arvot/100g100g47kcal1.2g5.4g2.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767