Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)1.6g8.7kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g56kcal1.9g11.4g0.3g0.5g
Sokeri10g42kcal0g10.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu28g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus7.4g24kcal0.8g4.7g0.1g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen92g31kcal3g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g394kcal17.6g62.2g7.8g2.2g
Valittu annoskoko156g197kcal8.8g31.1g3.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g99kcal4.4g15.6g2g0.6g
Arvot/100g100g126kcal5.6g19.9g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230