Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g87g305kcal11.7g57.1g2.5g5.2g
Voi 5.4g39kcal0.1g0g4.4g0g
Sipuli 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 7.7g8.4kcal0.6g1.3g0g0.2g
Basilika, tuore1g0.4kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto19g83kcal2.7g0.1g8.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.8g4.9kcal0.1g0.2g0.4g0g
Saksanpähkinä 19g132kcal2.8g0.6g12.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1151kcal36.2g119.6g56g17.4g
Valittu annoskoko156g576kcal18.1g59.8g28g8.7g
Annoskoko puolitettuna78g288kcal9.1g29.9g14g4.4g
Arvot/100g100g369kcal11.6g38.3g17.9g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278